Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues medalles bagenques a l'estatal en pista coberta

El guardiolenc Álvarez i el manresà Clemente, plata i bronze en perxa en uns campionats amb quarts llocs de Calveras i Yoshinori Matsuoka

Dues medalles bagenques a l'estatal en pista cobertainstagram/enrique márquez calle

Els campionats d'Espanya en pista coberta que s'han disputat aquest cap de setmana a Madrid van acabar-se ahir amb un balanç de dues medalles, totes dues en perxa masculina, per als atletes de casa nostra. A més, hi va haver set posicions més de finalista per als competidors de casa nostra.

Així, en perxa, l'especialista en proves combinades guardiolenc Albert Álvarez (Atletismo Numantino) va fer millor marca personal, amb 5,25 metres, i va ser segon, darrere dels 5,30 d'Igor Bitxkov. Tercer classificat va ser Ricard Clemente, de l'Avinent Manresa, amb 5,15 metres, també millor registre de la seva carrera.

D'altres atletes van estar a punt d'ascendir al podi. Va ser el cas de la gironellenca del FC Barcelona Dèbora Calveras, que va finalitzar en quarta posició en el triple salt, amb 13,14 metres. També va estar a punt d'obtenir metall Jordi Yoshinori Matsuoka, del CA Igualada, quart en el salt de llarga amb un millor intent de 7,34 metres.

Una altra representant de l'equip groc-i-negre, Maria Caridad Hernández, va quedar cinquena en la llargada femenina amb un salt de 5,94 metres. També van ser finalistes el seu company Darío Sirerol en el triple salt masculí, amb 14,89 metres, el ceretà Abdeslam Louah, vuitè en els 1.500 metres (4.05.73), Paula Raúl, de l'Avinent, vuitena en la final dels 60 tanques amb 8.83 i la seva companya Laura Clemente en perxa, també vuitena amb 3,70 metres. També va ser finalista la competidora valenciana del CAM Ainhoa Martínez en el llançament de pes, amb 13,42 metres, millor marca personal de la seva vida.

No va ser l'esperada l'actuació del velocista del CAI Edu Viles en els 60 llisos. Va quedar fora de la final tot i fer 6.91, el mateix temps que un dels finalistes. De la resta de participants, novè lloc de Mònica Clemente (CAM) en perxa, amb 3,70; dotzè de Marc Sánchez (CAI) en alçada, amb 2,01 i 14è d'Alba Gallardo, semifinalista de 1.500 metres amb 4.48.36.

Prem per veure més contingut per a tu