El Reial Madrid manté els dotze punts de desavantatge respecte del líder de la Lliga després de vèncer, amb més fortuna que joc, un Las Palmas que va jugar millor, sobretot a la segona part, i que va merèixer puntuar. La pilota aturada va salvar els de Zidane, quan semblava que se'ls escapaven dos punts més.

El Las Palmas va ser fidel al seu joc combinatiu en els primers minuts i s'hauria pogut avançar en el marcador, però Willian José va disparar al cos de Navas quan era sol davant seu. Els canaris trobaven espais en la defensa blanca, però el Madrid va anotar en la primera arribada. Va ser en un córner servit per Isco que va rematar de cap Ramos a la xarxa. Tot seguit, Cristiano Ronaldo va caçar una contra i va plantar-se davant del porter, però Varas va evitar el gol. En els últims minuts de la primera part, els de Zidane van controlar més el joc i no van patir.

A la represa, els canaris van tancar el Madrid a l'àrea i van poder marcar, però la falta d'encert de Nili els va llastar. Tres minuts abans del final, Willian José va aprofitar una passada de Momo per picar-la damunt de Navas. Encara faltava, però, l'últim córner mal defensat, que va aprofitar Casemiro al segon pal per anotar un gol semblant al primer. Els blancs van acabar amb deu homes per l'expulsió de Ramos.