El Movistar Estudiantes intentarà seguir amb la bona ratxa de resultats i buscarà una nova victòria a la seva pista davant l'Iberostar Tenerife, en un matx que es posarà en marxa a les 12.30 hores i que permetria a l'equip madrileny sortir de la zona de descens quan li falta el duel amb l'ICL a Badalona, dilluns.

L'Estudiantes, que acumula dues victòries consecutives (a València i a casa davant el Bilbao), podrà comptar amb tota la plantilla, fins i tot un Xavi Rey que s'ha perdut entrenaments durant la setmana. Pel que fa al conjunt canari, aquest tindrà la baixa segura de l'aler Saúl Blanco i el dubte de Tim Abromaitis.

Per la seva banda, el cuer de la competició, el Gipuzkoa Basket, tindrà un duel molt complicat amb la visita del líder Barça al seu pavelló (12.30 h). Tampoc ho tindrà fàcil un Rio Natura Monbus que està empatat amb l'ICL a 7 victòries i que rebrà el segon, el València, també a les 12.30 h. Els altres partits d'avui són: Herbalife-Laboral Kutxa (12.30 h), Reial Madrid-CAI (18 h), Múrcia-Sevilla (18.30 h) i Unicaja-Bilbao (19.30 h).