Segueix-nos a les xarxes socials:

Alonso no rep permís dels metges per córrer la cursa de Bahrain

L'asturià Fernando Alonso, de McLaren, no correrà el Gran Premi de Bahrain d'aquest cap de setmana, després de no haver rebut l'autorització dels metges de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) a causa del fort accident que va tenir a la cursa d'Austràlia. Alonso serà substituït pel belga Stoffel Vandoorne, actual campió de GP2.

Alonso, que va tenir un fort accident a Austràlia després d'impactar per darrere amb el Haas d'Esteban Gutiérrez i sortir volant a 312 quilòmetres per hora, no va tenir danys aparents però a l'examen al qual va ser sotmès ahir al circuit de Sakhir va determinar que no podia córrer. Segons sembla, algunes de les fractures que té a les costelles podrien afectar-li el pulmó i aquest fet és perillós. A més, caldrà que passi una nova valoració per saber si podrà córrer el Gran Premi de la Xina, entre el 15 i el 17 d'abril.

Decepció per la situació

Davant d'aquesta prohibició, Alonso va admetre que "estic una mica decebut, òbviament. Tots volem córrer. Som competidors, pilots, i estimem l'esport, però és comprensible i respecto la decisió dels metges".

Respecte a les repercussions de l'accident a Austràlia, va admetre que "he passat dies amb dolor, però estava disposat a suportar-ho. Els metges han considerat que hi ha d'altres riscos a tenir en compte i cal intentar minimitzar-los. Estic trist, però les coses són com són".

Prem per veure més contingut per a tu