L'Arsenal va dir ahir adéu al títol de lliga de forma definitiva, després d'empatar al camp del West Ham (3-3) en un derbi de Londres espectacular. Els gunners queden ara a 10 punts del Leicester City, que avui visita el camp del Sunderland, un equip que lluita per evitar el descens. Els de Wenger també veuen perillar la Lliga de Campions, i és que si el Manchester United guanya avui al camp del Tottenham, se situaria a només tres punts dels londinencs.

El derbi de Londres va ser ser un partit boig que no va deixar satisfet a ningú, i és que el West Ham va dir pràcticament adéu a les seves opcions d'entrar a la Champions. Els gunners es van avançar al Boleyn Ground amb un gol d'Özil al minut 18, i al 35 semblava que sentenciaven el duel gràcies amb un gol d'Alexis Sánchez.

Però aleshores va aparèixer el protagonista del dia, el peculiar Andy Carroll, més famós per les seves actuacions fora de la gespa que pels seus gols. Ahir, però, va mostrar la seva millor versió, i en els tres darrers minuts abans del descans va igualar el matx. A la represa va sortir igual d'eendollat, i al 52 va culminar la remuntada dels hammers amb un hat-trick. A 20 minuts del final, Koscielny va salvar un punt per l'Arsenal.

Remuntada 'citizen'

Després del gran empat aconseguit al camp del PSG en l'anada dels quarts de final de la Champions, el City va sortir adormit a l'Etihad Stadium i va patir més del compte davant el West Brom (2-1). Els visitants es van avançar als sis minuts, però els de Pellegrini van remuntar gràcies als gols d'Agüero de penal i Nasri.

Avui és el Leicester intentarà mantenir la seva ratxa i el Tottenham, el seu únic rival pel títol, retallar els set punts que els separen.