Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Andreu Subies escolta les inquietuds dels clubs bagencs de futbol

El president de la Federació Catalana va fer una trobada amb les entitats de casa nostra

Andreu Subies escolta les inquietuds dels clubs bagencs de futbol

Per tal de conèixer de primera mà l'actualitat dels clubs bagencs de futbol, Andreu Subies, president de la Federació Catalana (FCF), acompanyat pel delegat a la zona, Esteve Olivella, va participar en una trobada amb els representants de les entitats a Sallent.

En els parlaments, Esteve Olivella va donar les gràcies a la participació en la trobada, a la feina feta per la junta directiva de la FCF i també dels seus propis subdelegats i treballadors federatius. Andreu Subies, present a Sallent amb el vicepresident Josep Llaó i els directius Jaume Plaza i Quim Sala, va destacar que en el seu mandat de cinc anys «la federació ha aconseguit la seva independència econòmica, ha fet una gran inversió tecnològica i s'han fet diverses campanyes per millorar el futbol per garantir el seu futur. Això ha estat possible també gràcies a l'esforç que han fet els clubs.

En acabar la vetllada, al Mas de la Sala, es va fer un petit homenatge als clubs que han celebrat darrerament o celebren el seu centenari com són el Santpedor, el Cardona, el Navàs, la Monistrolenca, el Castellet i el Sallent; també el PI Puig va ser reconegut en el seu 50è aniversari.

Prem per veure més contingut per a tu