Ahir es va fer a Madrid el sorteig de les promocions d'ascens de Segona B a Segona i de Tercera Divisió a Segona B. Els equips catalans Reus i Lleida, de Segona B, i Prat, Gavà, Europa i Vilafranca, de Tercera, han tingut sort diversa.

El campió del grup 3 de Segona B, el Reus, s'enfrontarà al Ràcing de Santander en una eliminatòria directa amb el duel inicial a Cantàbria (en cas de no superar-la, tindria dret a repesca). El Lleida tindrà com a primer rival el Barakaldo, amb l'anada a la Terra Ferma.

En el cas de Tercera, el Prat com a campió (té a les seves files el calderí Putxi i el berguedà Na-cho del Moral) se les haurà en una eliminatòria directa amb l'Osasuna B, amb el primer duel a casa i amb dret a repesca si no la superen. El Gavà jugarà amb el Marino Luanco asturià primer a fora; l'Europa, on juga el gironellenc Oriol Dot, s'haurà de desplaçar a San Fernando a Cadis; i el Vilafranca rebrà l'At. Malagueño.

Molts equips catalans de les diferents categories estaran pendents d'aquestes fases d'ascens per evitar descensos compensats.