Un cop certificada la classificació per a les competicions europees de la temporada que ve i conegudes les baixes que tindrà l'equip, l'Igualada Calaf Grup comença a treballar per formar la plantilla que afrontarà un calendari més exigent a partir de l'agost. I la primera peça del nou projecte és algú amb una llarga experiència a la lliga i de la total confiança del tècnic, Ferran López. Francesc Bargalló, de 39 anys, serà un dels encarregats de fer pujar el nivell d'experiència d'un equip caracteritzat per la joventut i que ha de superar el tràngol de la marxa del seu capità, Ton Baliu, al Porto.

El palmarès de Bargalló és impressionant, amb una Copa d'Europa, dues Copes del Rei i dues Copes de la CERS, entre altres guardons. Ha estat jugador del Noia, on va coincidir amb qui serà el seu futur tècnic, del Liceo, el Voltregà, el Blanes i el Vilanova, on militava fins a aquest moment. Fins ara, el jugador de Sant Sadurní ha mostrat la seva "doble satisfacció", tant pel fet de fitxar per l'Igualada, com perquè l'equip arlequinat disputarà la competició europea després d'un any d'absència.

La directiva ha explicat que el de Bargalló és el primer fitxatge, però no serà l'últim, ja que cal tapar les baixes que hi ha hagut en aquest final de temporada.

D'aquesta manera, se sabia des de fa setmanes que Ton Baliu marxa a Porto i ja va ser convenientment acomiadat per la seva afició dissabte passat a les Comes. També serà baixa Joan Muntané i no continuarà Pol Galbas. El jugador de Sant Cugat ha preferit no renovar pel mateix fet que no ho va fer Jassel Oller la temporada anterior, per l'excessiva distància entre la seva ciutat i Igualada.

Comiat compromès

Abans, però, l'Igualada Calaf Grup afronta un últim partit, dissabte a Alcoi, que no és transcendent per als anoiencs, però sí per als alacantins, que es jugaran a l'última jornada les seves possibilitats de seguir a l'OK Lliga.