El CE Sallent, que la propera temporada jugarà a Segona Catalana, no es va poder endur el triomf davant el juvenil del Barça de Divisió d'Honor, que entrena el sallentí Gabriel Garcia de la Torre, Gabri. Els blaugrana es van imposar per 1-3 en un matx que va obrir el 32è Torneig Enramades, que avui continua amb un quadrangular cadet. A partir de les 17 hores es disputaran les semifinals, que enfrontaran el Manresa i el Gimnàstic, i el Sallent i el Barça. La gran final serà a les 19.30 h.

En la primera part, el conjunt blaugrana va controlar el matx, va tenir la possessió i va disposar d'algunes ocasions per avançar-se al marcador, un fet que van aconseguir en el minut 13, quan Cucu va aprofitar un rebuig del porter per marcar. Tot seguit, els visitants van seguir arribant a la porteria local, però es van trobar amb uns sallentins molt ben organitzats en defensa. D'aquesta manera, es va arribar a la mitja part amb un marcador d'1-0.

En una segona meitat marcada per la intensa pluja, els blaugrana van sortir amb molta força, i al minut 51 van fer el segon gol mitjançant Rio. A partir d'aquí, els sallentins van reaccionar i van trobar més espais davant un Barça una mica relaxat. D'aquesta manera, van poder retallar distàncies amb una diana d'Alberto al minut 64, quan va superar el porter rival en un mà a mà. Tot seguit, els blaugrana van sentenciar el duel amb un gol de Pérez després d'una jugada individual.