Segueix-nos a les xarxes socials:

HIP-HOP

La manresana Tània Cornet guanya la World Dance Cup

El títol el va aconseguir a l'illa de Jersey en la categoria children

La manresana Tània Cornet guanya la World Dance CupARXIU PARTICULAR

La ballarina manresana Tània Cornet va guanyar la medalla d'or de la categoria hip-hop children, d'edats de 9 a 13 anys, en la World Dance Cup, que es va celebrar a Jersey, al Regne Unit.

Cornet, de l'escola Julieta Soler de Manresa, i també membre del centre La Sala de Gavà i la prestigiosa Musique de Barcelona, era una de les integrants de l'equip espanyol gràcies a la primera plaça que havia obtingut fa uns mesos a la World Dance Cup estatal de Sitges, on va ser reconeguda com la millor ballarina Children.

Més de 18.000 participants de 40 països diferents es van desplaçar fins a la localitat britànica per competir en les seves respectives categories en aquesta gran final del mundial, que es dividia en dos blocs, el children i el juvenil.

La manresana va ser la segona a actuar en la categoria hip-hop children, on competien 20 participants més, ja que l'ordre d'actuació estava establert per edat, de la més petita a la més gran. La búlgara Elena Kyriakova, de 10 anys i 2 mesos, va actuar davant de Cornet, de 10 anys i 5 mesos, que va ballar una coreografia del seu entrenador a l'escola Musique de Barcelona, Kanga Valls, en una magnífica actuació que li va reportar 88 punts, va obtenir la millor puntuació del concurs i d'aquesta manera es va adjudicar la medalla d'or de la seva categoria.

Com a guanyadora de la categoria hip-hop, Cornet va participar a la gala final children, on competien tots els guanyadors de les diferents modalitats, tant de ball com de ballet contemporani, de claqué o jazz, entre d'altres.

En aquesta gala final es van fer les entregues de trofeus als millors ballarins children i Cornet va adjudicar-se una altra medalla d'or com a millor ballarina entre les categories de jazz, contemporani, acrodansa i hip hop.

Amb aquesta victòria Tània Cornet es confirma com una de les ballarines catalanes amb més projecció internacional i amplia el seu palmarès amb un altre gran triomf, que suma als dos campionats d'Espanya que ha guanyat els últims dos anys, l'últim fa pocs mesos, a Cornellà de Llobregat.

Prem per veure més contingut per a tu