Segueix-nos a les xarxes socials:

1r campus gabri i rubén navarro

El campus dels exjugadors de Primera sallentins allarga una setmana més la seva activitat

El campus dels exjugadors de Primera sallentins allarga una setmana més la seva activitatmarta pich

El CE Sallent, amb l'ajuda dels dos exjugadors sallentins de Primera Divisió, ha creat el 1r Campus Gabri i Rubén Navarro, que ha estat tot un èxit d'assistència i això ha fet decidir allargar l'activitat una tercera setmana.

Gabriel García, actual entrenador del Barça juvenil i exjugador del primer equip culé i de l'Ajax holandès, explica que "quan jugava al Barça ja havia fet aquest campus i va tenir bastanta acceptació, però en marxar a l'estranger vaig deixar-ho i el Sallent va seguir fent campus de club. Tenia moltes ganes de tornar a fer aquesta activitat, perquè crec que és una bona manera de promocionar el poble i el club dins l'àmbit esportiu". I ha estat un èxit, amb gairebé 60 nens cada dia per entrenar-se i gaudir dels consells de les dues estrelles del poble. Rubén Navarro, que va ser jugador del Deportivo Alavés i que actualment entrena l'aleví del CE Sallent, amb qui ha pujat de categoria, és l'altre ambaixador del campus. "Va anar tot molt ràpid. vam organitzar-lo en un mes. Però la veritat és que ha sortit bé. En volem fer la segona edició i crec que els nens que han vingut repetiran i amb més temps atraurem més gent".

Ha anat tan bé que s'ha decidit allargar l'activitat una tercera setmana: "vam deixar a les mans dels pares fer una tercera setmana addicional i ho van acceptar, tot i que alguns ja tenien altres compromisos. Hem decidit fer-la perquè ho hem considerat com un servei que donem als pares. Encara estem oberts a noves inscripcions". Qui s'hi inscrigui l'última setmana podrà gaudir d'aspectes tècnics del futbol, competicions individuals i piscina, abans de donar per acabada la sessió.

Prem per veure més contingut per a tu