El ciclista navassenc de l'equip Verva ActiveJet Jordi Simón no va tenir gaires problemes per tornar a entrar entre els millors en la quarta etapa de la Volta a Polònia, que es va disputar ahir entre Nowy Sacz i Rzészow, sobre una distància de 218 quilòmetres. Aquesta era l'última jornada que faltava abans de les dues de muntanya, que tindran lloc avui i demà, i la contrarellotge individual de dilluns, que decidirà la prova.

D'aquesta manera, el dia d'ahir va veure la segona victòria del colombià Fernando Gaviría, de l'Etixx-Quick Step, el líder de la classificació general, que va demostrar ser el millor esprintador de la cursa, ja que va superar l'eslovè de l'equip Orica, Luka Mezgec i el polonès de l'Sky Michal Kwiakowski. Simón va entrar en tretzè lloc en l'esprint massiu.

A la classificació general, les diferències continuen sent mínimes. Gaviría té 19 segons de diferència sobre Kwiatkowski i 22 respecte de l'italià de l'equip Lampre Diego Ulissi. Simón és catorzè, 26 segons darrere del líder.

L'etapa d'avui tornar a ser llarga, 225 quilòmetres entre Wieliczka i Zakopane, amb 7 dificultats muntanyoses en el tram final que, malgrat que no siguin de gaire pendent, poden trencar la solidesa de la classificació general actual.