La selecció espanyola femenina va aconseguir ahir el bitllet per a la final de l'Europeu sub-20 de Portugal en derrotar Rússia per 77-61 en la primera semifinal. Les jugadores espanyoles van exhibir la seva millor versió defensiva i, liderades per Maria Conde (màxima anotadora amb 17 punts), van deixar sense resposta les russes.

Les de José Ignacio Hernández no van sortir a la pista amb la intensitat que requeria l'ocasió, i això ho va aprofitar el seu rival per agafar el control del partit (13-18). Però la reacció espanyola no es va fer esperar, i al descans ja havien aconseguit capgirar el marcador (32-31) gràcies a un gran treball defensiu.

En arribar al darrer quart, l'avantatge era més ampli (51-44), però les espanyoles no es van relaxar, ans al contrari, i van explotar tot el seu potencial ofensiu amb l'anotació de 26 punts que van sentenciar el seu pas a la gran final.