Segueix-nos a les xarxes socials:

El manresà Aleix Páez s'endú el campionat d'Espanya de juvenils

El manresà Aleix Páez s'endú el campionat d'Espanya de juvenilsarxiu particular

El waterpolista Aleix Páez Casas, jugador del CN Terrassa però nascut a Manresa, es va proclamar campió d'Espanya juvenil de primera categoria de waterpolo.

El torneig es va celebrar a les instal·lacions del mateix Club Natació Terrassa, que va es va endur el trofeu d'entre els dotze equips participants: CW Askartza, CN Atlètic-Barceloneta, CN Barcelona, CN Caballa, CN Helios, CN La Latina, CDW Málaga, CDW Navarra, Real Canoe NC, CW Sevilla, CDW Turia i CN Terrassa. El conjunt del manresà es va enfrontar al CN Helios a quarts de final, al qui va guanyar 17-7 i al CN Atlètic Barceloneta a les semifinals amb un resultat favorable de 16-9. El CN Terrassa va jugar la final amb el Real Canoe NC i es va proclamar campió amb un resultat de 13-6.

La formació com a waterpolista d'Aleix Páez va començar al CN Manresa, on va competir en les categories aleví i infantil; posteriorment, i després de la desaparició del club manresà, va continuar la seva trajectòria esportiva al CN Terrassa, on competeix actualment i amb el qual va aconseguir la tercera posició en el mateix campionat estatal de l'any passat.