Segueix-nos a les xarxes socials:

El santvicentí Marc López tanca la seva participació al Mundial

El santvicentí Marc López tanca la seva participació al Mundialarxiu particular

El corredor de Sant Vicenç de Castellet Marc López va cloure ahir la seva partició en el campionat Mundial d'orientació júnior que s'ha disputat els darrers dies al territori portuguès. Ahir, a la prova de relleus, l'equip espanyol no va tenir gaire sort. L'equip estava format, a part de López, per Martín Enrique i per un Enrique Chousa que va cometre un error en segellar la targeta que va dur a l'eliminació de l'equip. El de Sant Vicenç va fer bona feina cobrint el traçat amb un temps de 34 minuts i 52 segons, i Enrique ho va fer amb un temps de 41.47.

A part de la prova de relleus, durant aquests dies, López també ha res part en la modalitat d'esprint, on va quedar 40è, i en la distància mitjana, una de les seves especialitats, no va tenir el millor dia i va quedar en la posició 36 sobre un total de 47 participants. També va participar en la cursa llarga, on més va brillar, amb el vintè lloc.