Segueix-nos a les xarxes socials:

El manresà Sergi Claret s'imposa amb claredat al català de parapent

El manresà Sergi Claret s'imposa amb claredat al català de parapentarxiu particular

El manresà Sergi Claret es va proclamar campió de Catalunya de parapent per segon any consecutiu, i a més ho va fer amb molta claredat, ja que es va imposar en totes les mànegues.

La competició és va fer en dos caps de setmana: els dies 30 i 31 de juliol es va disputar a Àger, mentre que el 6 i el 7 d'agost es va fer a Avià. Claret va dominar el campionat des del principi i va superar Xavier Pujol, que va ser segon, i Tino Gallard, que va obtenir la tercera posició i va completar el podi. Per la seva banda, els també manresans David i Miquel Villarta van ser quart i cinquè respectivament a la categoria Sport.

A Àger, el dissabte els participants van haver de recórrer 80 quilòmetres en un dia molt tèrmic i amb sostres de fins a 4.000 metres. Per altra banda, el diumenge es va haver de suspendre la competició a causa del fort vent i el risc de tempesta. Pel que fa a les proves d'Avià, el dissabte es va sortir des dels Rasos de Peguera i es va passar pel Cadí, per La Pobla de Lillet i es va acabar a Avià. Finalment, el diumenge es van fer 60 quilòmetres i es va passar per Casserres abans d'arribar a Prats de Lluçanès.

Prem per veure més contingut per a tu