Un doblet de l'argentí Kun Agüero i dos gols als instants finals de l'espanyol Nolito van donar ahir la victòria al Manchester City al camp de l'Stoke City per 1-4, i van garantir el ple de triomfs de Pep Guardiola des de la seva estrena oficial. Els citizens es van presentar al sempre complicat Britannia Stadium després de guanyar en el seu debut a la Premier League (2-1) i d'escombrar el dimarts passat l'Steaua Bucarest en l'anada de la prèvia de la Lliga de Campions (0-5).

El de Santpedor només va fer un canvi respecte al partit europeu, amb l'entrada en l'onze inicial de Jesús Navas en el lloc de Nolito. Els de Manchester van dominar des de l'inici, i al cap de mitja hora de partit, Agüero va marcar des del punt de penal (a Romania en va fallar dos), i només nou minuts després va fer el segon.

A la represa, els locals van reaccionar des del punt de penal, amb un gol del català Bojan Krkic. Però, tot i el mal joc dels citizens a la segona meitat, Nolito va sentenciar amb dos gols.

El campió no sap guanyar

El Leicester City, defensor del títol, va empatar a casa davant l'Arsenal en un partit gris i sense gols. Els de Ranieri no han començat bé, i només han sumat un punt dels primers sis. Els mateixos que el seu rival d'ahir, un Arsenal de nou decebedor.

Les coses van anar millor al Chelsea, que va sumar el seu segon triomf amb una remuntada al camp del Watford (1-2) gràcies als gols de Batshuayi i Diego Costa als darrers 10 minuts de joc. També van vèncer l'Everton (1-2 al camp del West Brom i amb Deulofeu de titular) i el Tottenham (1-0 amb el Crystal Palace). Qui va decebre va ser el Liverpool de Klopp, que va caure al camp del modest Burnley (2-0).