Segueix-nos a les xarxes socials:

Claudio Bravo arriba a Manchester per tancar el seu fitxatge pel City

L'internacional xilè ha estat titular al Barcelona des de la seva arribada l'estiu del 2014 procedent de la Reial Societat

Claudio Bravo arriba a Manchester per tancar el seu fitxatge pel CityToni Albir

El porter xilè Claudio Bravo ha arribat aquest dimarts a la tarda a Manchester procedent de Barcelona, per tancar el seu fitxatge pel City.

Bravo, de 33 anys, vestit amb una samarreta negra i uns 'jeans' del mateix color, passarà el pertinent reconeixement mèdic en els pròxims dies abans de completar el seu traspàs al conjunt entrenat per Pep Guardiola.

L'internacional xilè, titular al Barcelona des de la seva arribada l'estiu del 2014 procedent de la Reial Societat, recalarà al City per prop de 17 milions de lliures (19,8 milions d'euros).

La incorporació de l'arquer sud-americà posa encara més en dubte el futur de Joe Hart, qui ha disputat gairebé 350 partits amb el primer equip des de la seva arribada procedent del Shrewsbury Town el 2006, en el club.

L'internacional anglès, de 29 anys, ha estat relegat a la banqueta en els tres primers partits de la campanya, davant Sunderland (2-1), Steaua de Bucarest (0-5) i Stoke (1-4).

Clubs com Everton, Sevilla i Borussia Dortmund han mostrat interès per endur-se els serveis de Hart, qui està disposat a jugar a l'estranger i ja li ha dit al City que vol sortir abans que tanqui el mercat de traspassos, el pròxim 31 d'agost.

Prem per veure més contingut per a tu