El cas Marcelino no s'acaba. L'exentrenador del Vila-real va comparèixer ahir en roda de premsa per demanar al president del Rayo Vallecano, Martín Presa, que fés una rectificació pública de les seves declaracions, en les que havia comparat Marcelino amb el pilot de Lufthansa "que va causar la mort de 129 persones" en un accident aeri.

Presa va comparar el cas del Vila-real i Marcelino amb el de la companyia Lufthansa i el seu pilot en el programa Punto Pelota, i va fer referència que el Vila-real no era responsable dels actes de Marcelino, que havia estat acusat de deixar-se perdre en l'última jornada de la Lliga passada davant l'Sporting de Gijón, on Marcelino s'havia criat esportivament, per permetre la salvació dels asturians i el descens del Rayo Vallecano. Marcelino també va reconèixer "haver-se equivocat" per les declaracions prèvies al Vila-real-Sporting, però va refusar que es posés en dubte la seva "professionalitat i honradesa". Per la seva banda, Fernando Roig va assegurar ahir que la destitució no es va deure a la imatge oferta en l'últim partit de Lliga, sinó per altres coses que no li van agradar.

Presa rectifica

El president del Rayo va puntualitzar que "en cap moment vaig dir que Marcelino és com el pilot boig de Luthtansa, ja que les meves paraules, diferents, responien a una suposada responsabilitat del Vila-real en el partit perdut pel seu equip a El Molinón". "Vaig posar l'exemple per comparar situacions i no persones, com volen donar a entendre aquests titulars", va recalcar posteriorment.