L'ICL Manresa continua posant-se en forma per arribar en òptimes condicions a l'inici de la Lliga Endesa, i aquesta tarda a Martorell jugarà el seu cinquè partit de pretemporada davant l'Iberostar Tenerife, en un matx que es posarà en marxa a partir de les 18.30 hores.

Després del triomf contundent de dijous davant del Zenit de Sant Petersburg en el partit de presentació de l'equip al Nou Congost, els homes dirigits per Ibon Navarro s'enfrontaran a un rival que probablement els posarà més dificultats. Els canaris tenen tres exmanresans a la plantilla: els bases Davin White i Rodrigo San Miguel i l'aler lituà Marius Grigonis, que s'enfrontarà per primera vegada al seu exequip.

Precisament Grigonis és un dels cinc reforços de l'Iberostar, que també ha incorporat el base Ferran Bassas, l'aler Aaron Doornekamp i els pivots Georgios Bogris i Fran Vázquez. Tots ells arriben per donar més qualitat a una plantilla que enguany compaginarà la Lliga Endesa amb la Basketball Champions League, la màxima competició que organitza la FIBA. Ahir els canaris van caure precisament amb el Zenit per 90-82 en un matx d'entrenament.

El duel de Martorell serà el penúltim amistós per als bagencs, ja que el darrer serà dijous, tot i que el rival, el lloc i l'horari encara s'han de confirmar. Finalment, el dimecres 28 de setembre a les 20.45 hores hi haurà la semifinal de la Lliga Catalana, a Andorra i davant el conjunt amfitrió.