L'Atlètic de Madrid va patir per aconseguir la victòria a Rússia, davant un Rostov molt defensiu. Un solitari gol d'un inspirat Yannick Carrasco, que va anotar un hattrick el passat cap de setmana en la Lliga, va donar a l'Atlètic de Madrid una important victòria davant un ultradefensiu Rostov (0-1), que va aixecar una autèntica muralla russa que l'equip de Diego Simeone va tenir moltes dificultats per superar. A més dels tres punts, que col·loquen a l'equip espanyol molt a prop dels vuitens de final de la Lliga de Campions, amb un ple de victòries, l'Atlètic va posar fi la ratxa de 26 partits invicte de l'equip rus al seu estadi.

La gran sorpresa de la jornada va ser la victòria del Besiktas al camp del Nàpols. El conjunt turc va sortir guanyador d'un duel molt intens, en el qual el Nàpols va fallar un penal amb el resultat d' 1-2 i en el qual l'exdavanter del Porto Aboubakar, que havia marcat el segon, va decidir el xoc amb un cop de cap al minut 86. L'exblaugrana Adriano havia avançat els visitants i Mertens i Gabbiadini, també de penal, havien marcat els gols dels italians.

Resultats previsibles

Els grans no van fallar i van apallissar els seus rivals. L'Arsenal es va fer un fart de gols contra el dèbil i cuer Ludogorets amb gols de Chamberlain, Walcott, Alexis Sánchez i un hattrick d'Özil. El Bayern rebia el PSV Eindovhen a l'Allianz Arena i va guanyar 4 a 1. Müller i Kimmich havien fet els dos primers gols, però Narsingh va anotar el 2 a1 abans del descans. Lewandowski i Robben van dissipar els possibles dubtes i van tancar la golejada bavaresa. Per tancar els partits dels grans, el PSG va tenir una còmode victòria davant el basilea amb gols de Di María, Lucas Moura i Edinson Cavani. D'aquesta manera, Atlètic i Bayern comanden el seu grup, així com ho fan també PSG i Arsenal, mentre que Nàpols, Besiktas i Benfica, que va guanyar 0 a 2 a Kiev, tenen una classificació més ajustada.