El FC Barcelona va qualificar ahir de "reprovable i abusiu" el comentari realitzat pel Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol per argumentar la seva resolució respecte als fets del partit València-Barça de dissabte passat.

Competició va acordar multar amb 1.500 euros i amenaçar de clausura el camp de Mestalla. En el seu darrer punt, però, la resolució es va referir al "reprotxable comportament que mostren alguns jugadors del FC Barcelona en dirigir-se amb algunes gesticulacions i expressions cap al públic durant la celebració del gol que acabaven d'anotar" i va qualificar-lo de "poc exemplar", la qual cosa els "desqualifica i ridiculitza per si mateixos".

A través d'un comunicat, el club blaugrana considera que amb aquest tipus de conclusions "el comitè converteix en culpables les víctimes d'un comportament totalment condemnable i expressat de diverses maneres abans i després del partit: expressions ofensives, desqualificacions a l'àrbitre de part de persones i mitjans pertanyents al València CF i llançament d'objectes". El Barça considera que el comitè "obvia un clima hostil i en alguns casos violent que desemboca en una agressió als jugadors del Barcelona, que només poden reaccionar expressant la seva indignació pels fets que han de suportar".

Mathieu, tres setmanes

D'altra banda, el Barça va confirmar ahir que el central francès Jérémy Mathieu es va fer una lesió al soli de la cama dreta, sense especificar de quin tipus d'afectació es tracta, i s'estarà tres setmanes de baixa. Aquesta absència de cara al partit de dissabte contra el Granada s'uneix a les de Piqué i Jordi Alba a la línia defensiva. Sense Piqué i Mathieu, només queden sans, pel que fa a la posició de central, Mascherano i Umtiti, i es podria recórrer a Marlon, del Barça B.