L´Avià posarà demà al dia el seu calendari de competició. L´equip que dirigeix Pablo Becerril juga a Andorra (12 h) el partit que té pendent de la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana i que va quedar ajornat per compromisos internacionals d´alguns jugadors andorrans.

Estadísticament, l´Avià és l´equip català, d´entre totes les categories, que més partits ha empatat aquesta temporada, conjuntament amb l´Olímpic Can Fatjó de Rubí, aquest, a Segona Catalana. Ambdues formacions han fet taules set vegades aquest curs. En el cas dels berguedans, després de jugar vuit partits, i nou els vallesans. Amb sis empats hi ha tres equips, el Farners, precisament rival de l´Avià dissabte que ve, el Roses i el Valldoreix, aquest dos darrers de Segona Catalana.

L´enfrontament d´avui amb l´Andorra havia estat programat inicialment pel dia 12 d´octubre, però l´Andorra va al·legar no tenir camp disponible, un extrem que l´entrenador de l´Avià, Pablo Becerril, no es creu: «nosaltres ens anava ve aquell dia perquè el partit estava programat a les 7 de la tarda, tenint en compte que allà no era festiu. Ara, en canvi, hem de jugar a les 12 del migdia i això representa un trasbals per a molts jugadors que s´hauran de llevar molt d´hora per fer el desplaçament. Però bé, sigui com sigui això no ha de ser excusa perquè el que ens ha de preocupar és el rival, que és molt bo».

L´Andorra, tot i que dissabte va cedir els primers dos punts com a local, ocupa la segona posició a només cinc punts del líder Horta, però els andorrans amb dos partits pendents. Segons Becerril, l´Andorra és un equip «molt compacte i competitiu. És molt complicat guanyar-los per la seva solidesa defensiva». Es dóna el cas que l´Andorra i l´Avià són els dos únics equips del grup que encara no coneixen la derrota.

Pel que fa a la llarga sèrie d´empats, Pablo Becerril apunta que «no deixa ser ser un cúmul de casualitats, és una anècdota. Hem empatat força cops a dos gols i això no té una explicació lògica».