En partit jugat aquest matí contra el Tecnyconta Saragossa, l'infantil A del Catalana Occident Manresa ha aconseguit el premi de ser a la fase final de la Minicopa ACB del febrer, a Vitòria. Els manresans s'han imposat per 59 a 57 després que els aragonesos igualessin el marcador a 57 quan només quedaven vuit segons; dos tir lliures anotats per Edgar Medina han trencat l'empat, malgrat que el conjunt de Saragossa ha intentat un triple sobre la botzina, que ha fallat.

En la fase que s'ha jugat aquests dies entre Fuenlabrada i Madrid, els nois de Marc Estany hi han fet una actuació brillant, amb 3 victòries i una sola derrota dins del grup A, liderat per l'Unicaja, que s'ha classificat per Vitòria, com el Barça i el Betis. L'amfitrió Baskonia i el Madrid ja hi tenien plaça.

El partit clau per poder disputar l'eliminatòria definitiva d'avui va ser ahir al matí, amb el triomf per 62-61 sobre el València. El partit es va decidir amb l'encert de dos tirs lliures d'Edgar Medina i amb un posterior error dels valencians en el llançament. Van jugar i anotar pel Catalana Occident Manresa: Alfons Arco 4, Bernat Farell 4, Xavi Magem 11 (a més d'agafar 17 rebots), Arnau Òrrit 8, Toni Naspler 12, Ton Cuñé 4, Ferran Fernández, Gerard Serrano 2, Àlex Tous, Julià Piñeyro i Gerard Medina 17.

Ahir al vespre, en el partit que tancava el grup A amb l'amfitrió Fuenlabrada, l'equip manresà es va assegurar el segon lloc en vèncer per un resultat de 66-73.