El conjunt del Catalana Occident júnior es va imposar a casa davant el CB Cornellà amb un resultat final de 68-63.

Els manresans es van veure superats pel Cornellà durant el primer període, temps en què va haver-hi les màximes diferències en el marcador. Durant el segon quart però, els manresans a poc a poc van començar a reduir diferències fins a empatar i finalment poder-se posicionar cinc punts per sobre. El tercer període tampoc va començar bé per als del Bages i l'enfrontament es basava en una constant alternança de cistelles i distàncies molt curtes en l'electrònic.

Quan només quedava un minut de partit, el Manresa només estava un punt per sobre els cornellanencs. Finalment el partit es va acabar decidint amb els tirs lliures i la moneda va caure de cara al Catalana Occident.