Diumenge a les cinc de la tarda el Pujolet serà escenari d'una vetllada de boxa i de kick-boxing novament a càrrec del Box Gym Manresa. L'anterior cita al poliesportiu, celebrada fa uns mesos, va ser un gran èxit de públic. En aquella ocasió una de les competidores era la bagenca Melania Sorroche, que després va competir pel títol mundial del pes gall i que actualment es recupera d'unes intervencions. No serà dalt del quadrilàter diumenge, tot i que sí que assistirà a una vetllada que començarà a partir de les cinc de la tarda i tindrà una durada de més de tres hores.

Hi haurà molts atractius amb el total de 20 combats que estan programats dins de les categories de boxa amateur i de kick-boxing tant amateur com professional. Hi ha la presència de bona part dels millors púgils catalans, figures de primer nivell i algunes promeses que pugen amb força.

Entre els clubs participants hi ha el Box Gym Manresa, que tindrà cinc lluitadors (Ayoub en els 68 kg, Bilei en els 71, Anass en els 88, Moha Amine en els 66, i A. Amine en 56). A més hi haurà una exhibició de l'escola infantil.