Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

Meritxell Soler repeteix victòria en una multitudinària Jean Bouin barcelonina

La de Sant Joan, amb un temps de 36' 36'', guanya per segon any consecutiu la prestigiosa cursa

Meritxell Soler, corredora santjoanenca de l'Avinent Manresa, es va imposar de manera brillant a la 93a edició de la prestigiosa cursa Jean Bouin. Concretament, la bagenca va guanyar la cursa dels 10 quilòmetres Open, va repetir el triomf de l'any passat, amb un temps de 36'36". Soler es manté en ratxa després de guanyar també fa unes setmanes la multitudinaria Cursa de la Dona.

A més de Soler, altres atletes de l'Avinent Manresa van aconseguir bons resultats a la Jean Bouin. Aniria Mata, amb un temps de 18' 14'' va acabar segona en la cursa de cinc quilòmetres Open. La jove Bethelhem Manzano va pujar al podi en categoria cadet.

Per altra banda, cal destacar l'excel·lent actuació del corredors de l'Avinent Manresa en la multitudinària cursa urbana que es va disputar en 10 quilòmetres i que va tenir la participació d'11.000 corredors. El club manresà va situar nou corredors entre els 100 primers. Gerard Olivares, Sergi Rodríguez, Oussama Chouati, Manel Deli, Marius Terrè, Oriol Sellarés, Abel Avila, Jordi Arola i Arnau López. Cal remarcar la sisena posició absoluta de l'artesenca Carme Tort amb 38'47".