L'Ajuntament de Calaf ha obert el plaç de presentació de candidats que oprtin als premis de la Nit de l'Esport i la Cultura 2016 que es lliuraran en la gala del dia 3 de febrer, en el marc de la Festa Major de Santa Calamanda.

Amb aquests guardons es reconeixeran a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport i la cultura durant l'any 2016. Es posa en valor, així, el seu esforç, la dedicació i disciplina que fan que el municipi tingui un ampli i variat calendari d'activitats esportives i culturals.

Fins el dia 20 de gener, qualsevol persona de Calaf pot proposar candidats per a cada una de les modalitats dels premis de cultura i esports. Per fer-ho, cal presentar una proposta raonada a través del full que caldrà lliurar al registre municipal de l'Ajuntament.

Per poder ser guardonat en qualsevol de les categories, excepte per al Premi Alta Segarra de l'Esport o el Premi Alta Segarra de la Cultura, cal estar empadronat a Calaf o pertànyer a una entitat esportiva o cultural inscrita en el registre municipal d'entitats.

Les categories dels guardons són ñles següents: per a cultura, millor iniciativa cultural, infantil o juvenil, trajectòria cultural, efemèride, millor aportació a la promoció de la cultura, millor aportació a l'àmbit social o pedagògic, ambaixador cutural calafí al món i premi Alta Segarra de cultura; en esports, millor esportista infantil i absolut, trajectòria esportiva, millor iniciativa esportiva, millor iniciativa esportiva o entitat esportiva en la promoció de l'esport , millor iniciativa pedagògica o social lligada als valors de l'esport, ambaixador esportiu calafí al mon i premi Alta Segarra.