La selecció catalana sub-19, que d´aquí a un parell de setmanes ha de disputar el campionat estatal autonòmic al pavelló del Pujolet, va jugar anit un amistós al mateix recinte i davant del Manresa FS de la Segona Divisió B. Els locals van acabar imposant-se per 5-4 en un matx que va ser força vistós, i amb mitja entrada a les grades.

Des del principi, uns i altres van jugar obertament a l´atac i hi va haver algunes ocasions però no va ser fins al minut 9 del matx que Raúl Muñoz, integrant de l´equip català sub-19 i de l´Esparreguera, va obrir el marcador. Només uns segons després va igualar Asis i el gol de l´1-2 el transormava Carles Lavado, un jugador bagenc de la catalana sub-19 que precisament pertany a un Manresa FS que, poc abans del descans, va capgirar el marcador (3-2) gràcies a les dianes de Josan i Gordillo.

A la segona part va baixar força el ritme del joc. Molt aviat va ser el Manresa FS el que va marcar el 4-2 gràcies a Josan però la lesió de Gordillo la van notar els locals i Catalunya va passar a dominar de forma intensa durant una llarga fase del partit. En tot cas, el 4-3 no va arribar fins al minut 35 marcat de nou per Carles Lavado.

El partit es va obrir i tant els uns com els altres van tenir ocasions però Ambrós va desanivellar amb un 5-3 que en la recta final Caro va escurçar, deixant la derrota de la selecció sub-19 en mínima.