El Manresa FS tenia la difícil papereta de visitar la pista del vigent campió i actual segon classificat de la competició, el CCR Castelldefels, amb una situació gairebé límit pel que fa als problemes físics. Gordillo va ser convocat tot i estar lesionat, Asís va jugar amb problemes físics i Josete i Tanti encara s'estan recuperant de les seves lesions. L'equip, però, va plantar cara i el 4-0 no mostra que el partit va ser força igualat.

De fet, la primera meitat va ser dominada clarament pels homes de Jordi Rozas, en què només la manca d'encert ofensiu va evitar que anessin al descans amb un resultat a favor. L'equip controlava molt bé els atacs del potent equip del Baix Llobregat.

A la segona meitat, els manresans van sortir un xic desorientats, però amb el pas dels minuts van començar a recuperar el pols al duel, tot i que n xut llunyà de Pau va significar l'1-0. Poc després va arribar el 2-0 en una errada defensiva i el partit va quedar trencat. El CCR va obtenir el domini del partit i el Manresa no va tenir poder de reacció.