L'Igualada Calaf Grup ha de fer front aquesta tarda a un dels partits més complicats de la temporada. Els arlequinats visiten la pista de l'actual líder (16.15 h), el Barça Lassa, i flamant campió de Copa la setmana passada.

L'entrenador del conjunt igualadí, Ferran López, ha deixat clar que l'objectiu del seu equip en aquest enfrontament és el de «competir. Volem fer-ho com un equip i sabem com podem fer-ho. Hem treballat molt. Tenim clar que el Barça Lassa és el favorit i que, com que són professionals, arriben més descansats que nosaltres, que treballem i al vespre ens entrenem. Sigui com sigui, haurem de controlar les seves individualitats i tenir clar que tot és possible a tot arreu. Estic molt satisfet del treball de la setmana i espero un alt rendiment de tots els jugadors». Abans del partit, el Barça Lassa oferirà el títol de Copa a la seva afició, aconseguit la setmana passada a Alcobendas.

Cal recordar que després de dinous jornades de competició a l'OK Lliga, l'Igualada Calaf Grup ocupa l'onzena plaça, amb 19 punts, els mateixos que tenen dos dels seus perseguidors, el Citylift Girona i l'ICG Softwarer Lleida. La permanència la marca el Vilafranca, amb 17 punts.