Segueix-nos a les xarxes socials:

La inversió total per a la instal·lació puja a l'entorn dels 100.000 euros

Els diners provenen de tres bandes diferents: la Diputació, el consistori i pressupostos participatius

La inversió total per a la instal·lació puja a l'entorn dels 100.000 eurossalvador redó

«No només se'ns coneix pel bàsquet, som una ciutat esportivament rica». El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, va fer un discurs en la inauguració del camp del Beisbol Club Manresa en què va apostar per la varietat i la qualitat de l'esport a la ciutat.

Serracanta va mostrar la voluntat de l'Ajuntament de seguir recosint l'espai del Congost i continuar invertint en una zona «transcendental» que ofereix a tots els manresans «espais de qualitat» per poder exercir qualsevol disciplina esportiva.

«Vam construir el camp de rugbi, ara hem inaugurat el de beisbol i pròximament volem enllestir el camp de vòlei», va ressaltar Serracanta.

El regidor va detallar la xifra total de la inversió de la creació del nou espai del Beisbol Club Manresa. El cost total és d'uns 100.000 euros, aproximadament. La inversió d'aquesta quantitat prové de tres bandes diferents: els pressupostos participatius, l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona.

La ciutadania va votar el trasllat del Beisbol en tercera posició en els pressupostos participatius del 2015 i això va injectar 25.000 euros a la inversió. L'Ajuntament en va posar 25.000 més i la Diputació de Barcelona, 50.000.

Prem per veure més contingut per a tu