Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Barçakids arriba a Manresa per promoure els valors que dóna l'esport

El programa pedagògic és adreçat als infants de 6 a 12 anys d'una desena d'escoles de la ciutat

Barçakids arriba a Manresa per promoure els valors que dóna l'esportajuntament de manresa

El Centre Cultural el Casino de Manresa va estrenar el programa Barçakids, un projecte itinerant que forma part d'un projecte impulsat per la Fundació del FC Barcelona amb l'objectiu fomentar i consolidar valors a través dels principis pedagògics de l'esport, del joc i de la participació activa i inclusiva en els infants.

Aquest programa pedagògic, dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys, arriba a Manresa amb la col·laboració del projecte #Invulnerables contra la pobresa infantil que impulsa la monja manresana sor Lucía Caram -conjuntament amb el Barça, l'Obra Social La Caixa, la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat- i que té signat un acord amb la Fundació del FCB per portar aquest projecte a les ciutats on Invulnerables és present, com és el cas de Manresa.

A l'acte de presentació d'ahir, amb la presència d'alumnat de primària de l'escola Ave Maria, hi va assistir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; sor Lucía Caram, en representació del projecte Invulnerables i com a vocal del Patronat del Barça; la directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a Manresa, Beatriu Dorado; el representant de la Penya Barcelonista Cor de Catalunya, Albert Serra; i el vicepresident de la Federació de Penyes Bages-Berguedà-Cerda-nya, Antoni Negro.

Fins al 28 de març diverses escoles de Manresa tenen previst participar en les activitats pedagògiques amb el calendari següent: escola Oms i de Prat (14 de març); Vedruna (15 de març); Ave Maria (16 de març); Valldaura (17 de març); Renaixença (20 de març); Pare Algué (21-22 de març); FEDAC (23 de març); La Salle(24 de març); Sant Ignasi (27 de març) i Ave Maria (28 de març).

Cinquena edició de Barçakids

Barçakids és un projecte que durant el curs 2016-2017 celebra la seva cinquena edició. L'objectiu del programa és treballar amb dos grups classe, durant una jornada (de 9.30 a 16 h), els valors mitjançant l'esport i altres situacions de la vida quotidiana dels infants: l'escola, la casa i l'entorn. El programa Barçakids té dues línies de treball: una de presencial i una altra de virtual. La presencial ofereix a les escoles treballar els valors a través d'unitats didàctiques, mentre que la virtual ofereix la creació d'una plataforma virtual que complementa i dóna continuïtat a la presencial, però que alhora s'obre a la participació de tota la comunitat internauta, perquè tothom hi pugui accedir.

Prem per veure més contingut per a tu