Segueix-nos a les xarxes socials:

Torna l'OK Lliga després de la parada per les competicions europees

L'Igualada Calaf jugarà contra el Liceo aquest diumenge

Torna l'OK Lliga després de la parada per les competicions europeesManuel Hidalgo

Torna aquest cap de setmana l'OK Lliga d'hoquei sobre patins després d'una altra parada, aquesta vegada per les competicions europees, amb la visita del líder Barcelona a la pista de l'Alcobendas, el cuer de la competició.

Els de Muñoz, després d'obtenir el passaport per a la fase final de la Lliga Europea, intentaran mantenir el seu avantatge de sis punts sobre Reus i Vic, en una pista on els madrilenys tenen una nova oportunitat per evitar l'últim lloc i mantenir les esperances de salvació, per ara a quatre punts de distància.

El Reus s'enfrontarà a domicili al Manlleu, el penúltim de la taula, mentre que el Vic es veurà les cares amb el Noia Freixenet, en el partit que tancarà la jornada diumenge a Sant Sadurní d'Anoia, on els locals volen mantenir la zona tranquil·la de la classificació i continuar aspirant a llocs europeus.

El Liceo, en la dolguda Igualada després de caure eliminada en la CERS, i el Voltregà, a casa contra el Lleida, seguiran la seva lluita particular per endur-se el quart lloc.

OK Lliga, jornada 21:

Dissabte, 18 de març:

Reicomsa Alcobendas-FC Barcelona Lassa 17:00 hores.

Citylift Girona-Lloret 20:00

Caldes Làser-Moritz Vendrell 20:00

Voltregà-ICG Lleida 20:00

Enrile Alcoi-Vilafranca 20:15

Manlleu-Reus Deportiu 20:30

Igualada Calaf-Liceo 20:30

Diumenge, 19 de març:

Noia Freixenet-Vic 18:05

Prem per veure més contingut per a tu