DUATLÓ

Anna Noguera s'endú el títol català de duatló de carretera

El CAI Triatló acaba en primera posició per clubs en categoria femenina

Anna Noguera s'endú el títol català de duatló de carreteracai

Anna Noguera, corredora del CA Igualada, es va proclamar campiona de Catalunya de duatló de carretera en la 22a edició del Duatló de la Garrotxa, a Castellfollit de la Roca. La prova d'enguany va ser la que va reunir més duatletes, amb 368.

Els participants havien de fer una cursa a peu de 5 quilòmetres, un tram de 20 quilòmetres en bicileta i, per acabar, 2,5 quilòmetres més a peu. El tram de ciclisme, amb un circuit força exigent, va marcar les principals diferències entre els participants.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Nan Oliveras (TGCBINN) i Anna Noguera (CA Igualada). A més, el CAI Triatló Petromiralles va aconseguir una excel·lent primera posició per clubs femenina (Anna Noguera 1a, Aïda Solà 11a i Anna Planas 15a), mentre que en categoria masculina va ser 31è (Marc Medel va ser 119è, Jordi José, 151è, i Marc Serna, 172è).