Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS es juga avui el pas a vuitens de la Copa

Els manresans visiten el pavelló municipal de Solsona a les nou del vespre

El Manresa FS es juga avui el pas a vuitens de la Copamanresa fs

El Manresa Futbol Sala es jugarà avui el pas als vuitens de final de la Copa Catalunya. El partit de setzens de final entre el Solsona i el Manresa es disputarà avui a les 9 del vespre al pavelló municipal de Solsona, perquè en aquesta competició les eliminatòries es disputen al camp de l'equip que juga en la categoria inferior.

Per arribar a aquesta eliminatòria, el conjunt manresà ha hagut d'eliminar el potent Pallejà de Tercera Divisió Nacional, mentre que el Solsona ha entrat a la Copa Catalunya després de superar diverses eliminatòries al sector Lleida.

Habitualment a la Copa es troben moltes sorpreses, i en aquesta edició se n'han donat més que mai amb l'eliminació d'equips de categories superiors i resultats molt igualats. Això últim ho ha facilitat el fet de jugar les primeres eliminatòries a rellotge corregut, és a dir, que no s'atura el temps en cap ocasió. A partir d'aquesta eliminatòria de setzens de final ja es competirà amb la durada de competició oficial, i s'aturarà el rellotge en cada acció que ho requereixi.

Cap a una hipotètica final

Després d'aquesta eliminatòria, el camí per al Manresa o per als solsonins és el següent: el rival a vuitens serà el Platense Segur de Calafell. I seguidament, sempre parlant hipotèticament, hi haurà el partit definitiu de quarts classificatori per a la final a quatre, en el qual el més probable seria trobar-se el CCR de Castelldefels o el Bellsport de l'Hospitalet de Llobregat.

Prem per veure més contingut per a tu