El besnét de la germana d'Arístides Maillol, Ivon Berta Maillol, va afirmar que retirar el nom del carrer dedicat al pintor i escultor «no és una bona iniciativa», després de la proposta del Barça de dedicar un carrer de l'entorn del Camp Nou al futbolista holandès Johan Cruyff.

«Arístides Maillol és conegut al món sencer, hi ha obres seves als museus de les principals capitals. Hauria de ser un honor per al FC Barcelona estar en aquest carrer», va assegurar el descendent de l'artista, en declaracions a la cadena COPE. I és que aquesta reclamació sorgeix de la notícia que la junta directiva del Barça va anunciar dissabte passat en l'acte d'homenatge a Johan Cruyff, on va explicar que sol·licitarà a l'Ajuntament de Barcelona el canvi de denominació del carrer, seu social del club blaugrana, per la de Johan Cruyff, entre altres actuacions per homenatjar l'holandès, mort fa un any.

Ivon Berta Maillol va afirmar que és la primera vegada que els demanen canviar el nom del car-rer, i que fer-ho «seria perjudicial per a la imatge de Barcelona». «No pot ser que l'Ajuntament estigui d'acord amb una iniciativa com aquesta», va assenyalar, en referència al carrer que porta el nom de l'artista des del 1979, que separa el Miniestadi i el Camp Nou.