Segueix-nos a les xarxes socials:

El 77 % dels catalans són del Barça, segons el CEO

El Barça és el club de futbol preferit dels catalans, segons desvela el darrer baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). L'estudi, corresponent al primer trimestre del 2017, explica que el 77,5% dels enquestats senten simpatia pel club blaugrana, molt per davant del Reial Madrid (10%) i de l'Espanyol (3,6%), segon i tercer en aquesta classificació.

Després de conèixer les dades, l'Espanyol va piular una resposta amb humor al seu compte oficial de Twitter: «Escoltin! No cal cap enquesta per saber que de tots els 3% que hi ha a Catalunya els pericos som el més digne!»

L'estudi també assegura que els aficionats més independentistes són els del Barça: el 59,9% votarien a favor de la independència; el 39,5% dels seguidors de l'Espanyol també hi votarien; i només el 8,3% dels catalans madridistes són favorables a la independència.

D'altra banda, el 54,9% dels catalans se sent molt o bastant orgullós de la selecció espanyola de futbol quan té una bona actuació. Una xifra que augmenta fins al 67,2% quan es pregunta per l'orgull d'una bona actuació de la selecció catalana.

Prem per veure més contingut per a tu