Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquest dilluns s'obren les inscripcions per al 10è campus del santpedorenc

Aquest dilluns s'obren les inscripcions per al 10è campus del santpedorencarxiu/marta pich

El dilluns 3 d'abril s'obren les inscripcions per al Campus Rafa Martínez, que el proper mes de juliol celebra la seva desena edició, a Artés. Consolidat des de fa molts anys a les comarques de la Catalunya Central, i amb una mitjana de 200 participants en les seves nou edicions anteriors, el campus és dirigit a joves fins a 16 anys.

En aquesta edició, com sepmpre, el campus tindrà la presència del santpedorenc Rafa Martínez, que està signant una temporada històrica amb el València, i està aconseguint diversos rècords personals a l'Eurocup. A més, hi participaran jugadors i entrenadors de diferents equips ACB.

Aquest estiu, per celebrar el desè aniversari, hi haurà novetats i sorpreses, tant de bàsquet com de lleure i oci. Enguany hi haurà dos torns de participació: el primer, del diumenge 2 fins al dissabte 8 de juliol, i el segon, del diumenge 9 fins al dissabte 15 de juliol. Per formalitzar les inscripcions, així com per obtenir més informació, cal accedir al web del campus, organitzat pel CB Artés.

Prem per veure més contingut per a tu