Segueix-nos a les xarxes socials:

Un Joanenc desencertat empata contra el Fruitosenc

Els locals haurien pogut fer el gol de la victòria en la represa però van fallar

Un Joanenc desencertat empata contra el FruitosencEUDALD REDÓ

El Joanenc i el Fruitosenc es van repartir un punt en el partit que es va disputar a Sant Joan de Vilatorrada, on els locals van perdre l'estela del líder Can Trias, que va aconseguir una victòria i ja són a quatre punts.

El Joanenc va sortir sense intensitat, i el Fruitosenc ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. Joan Barriga va rematar amb el cap una centrada provinent d'una jugada per la banda i va fer el 0 a 1. A partir del gol, els locals es van ordenar i van començar a jugar i a agafar el domini del matx. Minuts més tard, Delgado va rematar un centre de Sala des de la banda dreta per fer l'empat a 1. I així es va arribar al descans. En la represa, el Joanenc va ser el clar dominador i va convertir el partit en un atac i gol, però els grocs van estar desencertats i no van poder fer el gol de la victòria, mentre el Fruitosenc també va tenir la seva oportunitat en alguns contraatacs que va arribar a llançar davant la pressió dels locals.