«Una nit de futbol pur», en paraules del tècnic Diego Simeone, espera avui a l'Atlètic de Madrid a l'estadi King Power davant del Leicester City, la resolució dels quarts de final de la Lliga de Campions, amb només un gol d'avantatge i moltíssima pressió per al bloc matalasser.

És l'assalt definitiu a les semifinals. A elles aspira l'Atlètic, subcampió i present en aquesta ronda en dues de les últimes tres edicions, i a ell s'oposa el Leicester, guanyador dels seus quatre duels com a local en aquesta edició del torneig; un combat d'indubtable intensitat, per cada rebuig, cada pilota i cada sector. Una lluita davant l'animositat de la grada que vibrarà i imposarà, un pols davant de Jamie Vardy o Riyad Mahrez, els dos homes clau de l'equip anglès, i un duel contra un conjunt competitiu que no admet cap error. Tampoc la renda amb la qual viatja fins allà, un 1-0 a priori curt, però que gairebé sempre ha estat una garantia. Per exemple, dels 45 resultats a la Lliga de Campions de l'era Simeone només un ha estat una derrota per més d'un gol, la final davant el Reial Madrid de 2014, pròrroga inclosa (4-1), perquè al final dels 90 minuts el marcador era de 1-1, de manera que cap d'ells l'eliminaria. I només tres dequilibrarien l'eliminatòria.

Onze de gala

L'Atlètic arriba amb tots els jugadors importants disponibles, i gairebé és segur que Simeone apostarà per l'onze que ja es saben de memòria els aficionats atlètics. Una defensa formada per Oblak, Juanfran, Savic, Godín i Filipe Luís, que rebrà les ajudes d'un mig del camp batallador amb Gabi, Koke, Saúl i Carrasco, que alhora intentaran servir pilotes a Griezmann i Torres. El Leicester té la baixa del central Huth, però recupera el seu capità, Morgan. Slimani és dubte per molèsties, però el joc ofensiu dels anglesos està assegurat amb la presència de Mahrez, Vardy i Okazaki.