Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS fa front a un duel clau per la permanència

Els manresans reben el potent Olleria valencià, aquesta tarda, al Pujolet El Sala 5 també té un partit vital, en el seu cas a la pista del Cerdanyola

El Manresa FS fa front a un duel clau per la permanènciaarxiu/mireia arso

Quan queden quatre jornades per finalitzar la temporada, el Manresa FS encara ha de fer números per tenir assegurada la salvació a Segona Divisió B. Per això, el conjunt manresà té aquesta tarda (18.15 h), al Pujolet, un enfrontament vital davant el potent Olleria valencià, al qual un mal inici de competició l'ha privat de lluitar per l'ascens, tot i el seu potencial.

El Manresa FS ocupa l'onzena posició, amb 29 punts, sis d'avantatge respecte a l'equip que marca la permanència, ara mateix, el Sala 5 Martorell. Els de Jordi Rozas podran disposar de tota la plantilla tret del sancionat Aleix. L'Olleria, sisè, és lluny de les places de privilegi tot i haver fet una bona segona volta, amb canvi d'entrenador inclòs. Com a visitants, els números dels valencians són de cinc derrotes, quatre victòries i quatre empats.

El Sala 5 necessita la victòria per no veure encara més compromesa la seva classificació, ara mateix en posició de descens. Els martorellencs visiten aquesta tarda la pista d'un Cerdanyola acomodat a la taula classificatòria amb 32 punts, tot i que matemàticament encara no està salvat.

A la lliga nacional juvenil, el Manresa FS rep la visita del Natació Sabadell. El partit, com que s'ha de jugar en horari unificat a les 18 h perquè els sabadellencs es juguen encara la permanència, i a causa de coincidir amb el primer equip manresà, el matx es jugarà a Puig-reig en lloc del Pujolet.

Prem per veure més contingut per a tu