L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, es va mostrar molt content per la victòria del seu equip a l'estadi de l'etern rival i, encara més, per haver-ho fet en una diada tan especial: «serà un Sant Jordi molt celebrat a Catalunya i per tots els culés».

El triomf sumat anit al Santiago Bernabéu permet als blaugrana mantenir les seves opcions per endur-se el títol de lliga: ara són líders, empatats amb el Madrid, però amb un partit més. I Luis Enrique no descarta res: «independentment del resultat, falten prou punts com perquè la lliga estigui oberta».

El tècnic asturià també va lloar la figura de Leo Messi, salvador de l'equip i que arriba a una xifra estratosfèrica golejadora amb la samarreta del Barça: 500 gols. «Messi sempre ens genera superioritat al mig del camp. Hem intentat que participés el màxim. Al mig era difícil, perquè hi havia molts jugadors. Ha participat bastant en la primera i la segona part. És una gran notícia. Perquè ell pugui jugar hem de fixar futbolistes en la línia defensiva». I va destacar el fet d'arribar a «500 gols, marcar-lo al minut 92, aquí i que et serveixi per guanyar».