Segueix-nos a les xarxes socials:

PATINATGE ARTÍSTIC

Pere Marsinyach i Noemi Isla, dos bagencs entre els millors patinadors catalans

El cardoní va guanyar de forma clara el campionat de Catalunya i la callussenca va pujar al tercer graó del podi a la competició de Llagostera

Pere Marsinyach i Noemi Isla, dos bagencs entre els millors patinadors catalansadrià petidier

El cardoní Pere Marsinyach i la callussenca Noemi Isla han brillat en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat lliure, celebrat al pavelló Josep Mir de Llagostera.

Marsinyach, del Foment Cardoní, i actualment subcampió d'Europa, es va imposar amb claredat en la categoria masculina sumant 372,900 punts, que li van servir per superar Llorenç Álvarez (CPA Ripollet), amb 359,000 i Kevin Bordas (CPA Caldes d'Estrac) amb 356,900, els dos patrinadors que van completar el podi.

Isla, entrenadora del CP Manresa i del CP Lloriana de Sant Vicenç de Torelló, va ser tercera, en el que és el seu cinquè podi català consecutiu. En el programa curt, Noemí Isla va situar-se quarta de forma provisional, en el grup de les millors patinadores de cara al programa llarg. En aquest va tornar a fer una bona actuació, i va destacar sobretot el seu nivell artístic, combinat amb un gran nivell tènic, sumant finalment 314,700 punts, que li van valer el podi i la classificació per al campionat d'Espanya que se celebrarà a Cassà de la Selva el proper mes de juny. El primer lloc va ser per a Mònica Gimeno del CP Mollerussa, vigent campiona d'Europa, que va revalidar el títol català amb 387,300 punts, seguida de Cara Escrich (CPA Caldes d'Estrac) amb 356,900 punts.

Prem per veure més contingut per a tu