Segueix-nos a les xarxes socials:

ENDURO

Doblet de Josep Garcia a l'Enduro de Lalín, a Galícia

Doblet de Josep Garcia a l'Enduro de Lalín, a GalíciaNICKi Martínez

El jove pilot surienc de KTM Josep Garcia va aconseguir imposar-se a la tercera prova del campionat d'Espanya d'enduro celebrada a Lalín (Pontevedra) sota l'organització del MC Sobre Ruedas. Va ser una cursa de dos dies molt dura, amb més de 8 hores en cadascuna de les jornades.

Dissabte, Josep Garcia buscava la victòria escratx però a mitja cursa el surienc va començar a trobar-se malament per un virus estomacal, que fins i tot li va fer pujar la febre. Tot i això, va poder acabar la competició i guanyar l'escratx davant de Cristóbal Guerrero (Yamaha) i l'urgellenc Jaume Betriu (KTM); també es va imposar en enduro 1 a Lorenzo Santolino (Sherco) i Víctor Guerrero (Yamaha).

En la jornada de diumenge, i malgrat els 38º de febre, Josep Garcia va decidir prendre la sortida; tot i la seva situació, aviat es va situar al davant sense donar opció als seus rivals, i va guanyar de nou l'escratx (el van seguir Jaume Betriu i Jonathan Barragan amb Gas Gas) i l'enduro 1 (amb segona plaça de Lorenzo Santolino i Víctor Guerrero amb Yamaha).

Josep Garcia competirà el proper cap de setmana en la tercera prova d'un Mundial (a Itàlia) en el qual és situat segon en enduro 2.

Prem per veure més contingut per a tu