Segueix-nos a les xarxes socials:

La dona i les dues filles de Pep Guardiola eren al Manchester Arena en l'atemptat

La família del tècnic santpedorenc assegura a Regió7 que totes tres es troben bé tot i l'ensurt i l'horror viscut a les acaballes del concert d'Ariana Grande. L'atac ha deixat 22 morts i 59 ferits

La dona i les dues filles de Pep Guardiola eren aquesta passada nit a l'estadi Manchester Arena on en finalitzar un concert d'Ariana Grande un atac terrorista ha acabat amb la vida d'almenys 22 persones i n'ha ferit una seixantena més. Regió7 ha contactat amb la família del tècnic santpedorenc, la qual ha confirmat que tant Cristina Serra com les seves dues filles eren a l'esdeveniment i que, afortunadament, es troben en bon estat de salut.

«Hi havia la dona i la filla gran i petita», ha explicat Valentí Guardiola, el pare del Pep. Les tres van viure moments d'horror i de caos quan, segons sembla, un únic atacant va fer detonar un explosius improvisat que portava. «Per sort tot ha quedat en un ensurt molt fort i no els ha tocat res d'aquesta bogeria», destaca l'avi de les nenes, el qual assegura que des de la distància i un cop conegut el seu bon estat respiren ja més tranquils.

Atemptat en un concert a Manchester

30

Després de l'explosió, els serveis d'emergència, juntament amb nombroses ambulàncies, s'ha desplaçat al Manchester Arena per atendre els ferits. S'havia esgotat totes les entrades per escoltar la cantant nord-americana Ariana Grande i el recinte estava ple.

Les xarxes s'han omplert de vídeos i fotos captades pels testimonis de l'atemptat, tant a l'estadi com a la propera estació Victòria, on també s'han viscut corredisses i totes les línies han quedat tallades.

El propi Guardiola ha fet una piulada per condemnat l'atemptat.

A Manresa, aquest matí ha tingut lloc a la plaça de l'Ajuntament un minut de silenci en rebuig de l'atac. L'acte s'ha fet davant de la Casa Consistorial, a la plaça Major, i hi han participat l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, membres de la corporació municipal, personal de l'Ajunta ment i també ciutadans i ciutadanes.

Prem per veure més contingut per a tu