Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Andorra derrota el Madrid amb un gran tercer període

L'equip de Joan Peñarroya tornarà al Palacio per jugar demà el duel decisiu

L'Andorra derrota el Madrid amb un gran tercer períodeFernando Galindo/efe

El MoraBanc Andorra va forçar el tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final davant el Reial Madrid en imposar-se a la seva pista i venjar-se de la derrota de dimecres al WiZink Center. Els homes de Joan Peñarroya van signar un gran tercer quart, amb un parcial de 34-20, per forçar el decisiu partit de desempat, demà a Madrid.

La intensitat defensiva dels del Principat va provocar molts problemes a l'atac blanc i, amb un gran inici de segona part, van marcar diferències davant del líder de la lliga regular. El base francès Andrew Albicy i el pivot georgià Gio Shermadini van ser dos dels destacats de l'equip local, que va rematar en el període final, i va evitar que el Madrid, que estava fos, pogués remuntar.

Després d'un primer quart de màxima igualtat (16-16), l'Andorra va aconseguir un primer avantatge que el Reial Madrid va capgirar abans del descans (35-39). Semblava que l'Andorra hauria de patir per sumar el primer triomf del curs, després de tres derrotes a la pròrroga i una pallissa a Madrid. Però els de Peñarroya van passar per sobre del rival en un gran tercer quart.

Sis minuts abans del final del partit, els locals dominaven per 77-61 i davant la fluixa defensa madridista van tenir prou clarividència per administrar la renda i no passar excessives dificultats a la recta final. Una victòria que va desfermar la bogeria a les grades del pavelló andorrà.

«Fa sis anys érem a la LEB Plata i avui vam guanyar un partit de play-off al Reial Madrid. És un partit important per a Andorra, veure el camp així», va destacar Peñarroya al final del partit, quan va destacar la capacitat del seu equip per recuperar-se de la derrota de dimecres i donar una alegria a la seva afició.