Unai Emery va aconseguir el seu tercer títol del curs, la Copa de França, que va aconseguir després de guanyar 0-1 l'humil Angers amb un gol en pròpia porta d'Aly Cissokho al minut 91 del partit. El PSG volia celebrar una altra victòria després de perdre els dos trofeus més importants: la Lliga de Campions (aquella eliminació davant el Barcelona a quarts va fer molt mal al club francès) i la Ligue 1 (no va poder amb el Mònaco).

Abans, va guanyar la Copa de la Lliga i la Supercopa de França. L'Angers va plantar cara al PSG i va poder arribar al descans per davant en el marcador, però una volea espectacular de Pépé des de fora de l'àrea va anar al pal.El quadre d'Emery va gaudir de diverses ocasions per marcar algun gol, però no va ser fins al minut 91 que va marcar. El lateral esquerre de l'Angers, Cissokho, es va fer un gol en pròpia porteria en un córner llançat per Di María.