Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

L'Ajuntament de Torí fixa en 1.527 els ferits per l'estampida de dissabte

L'Ajuntament de Torí fixa en 1.527 els ferits per l'estampida de dissabte

L'Ajuntament de Torí va xifrar ahir en 1.527 els ferits, tres d'ells d'extrema gravetat, com a conseqüència d'una estampida per una falsa alarma que va sembrar el pànic entre els aficionats que veien la final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el Reial Madrid.

El consistori va explicar, en un comunicat, que les condicions de salut de tres persones són molt greus, entre elles un nen que està ingressat a l'hospital Regina Margherita. La germana del menor va explicar als mitjans com el noi va quedar atrapat sota les persones que intentaven sortir de la plaça i com va ser salvat gràcies a un «jove musculós que el va dur a una zona més segura». El nen va ser atès, aleshores, durant uns quinze minuts per equips mèdics i portat a l'hospital.

L'alcaldessa de Torí, Chiara Appendino, va indicar que les autoritats italianes treballen per esclarir què va passar i va resumir l'episodi com «una massa de gent presa del pànic i de la histèria per por que fos un atemptat terrorista», que va intentar fugir de la plaça tan de pressa com va poder.

El fet va passar cap a un quart d'onze de la nit, quan els aficionats que eren a la plaça de San Carlo van fugir i van impactar contra tanques de contenció. L'origen hauria pogut ser la caiguda de la barana d'una escala.

Prem per veure més contingut per a tu