L'equip infantil del Catalana Occident Manresa debutarà demà a la fase de grups del campionat d'Espanya de la categoria, que es disputarà a les localitats gallegues de Cambados i Vilanova de Arousa. El primer rival dels manresans serà el Heidelberg malagueny, en un matx que es posarà en marxa a partir de les quatre de la tarda.

En la segona jornada, el conjunt bagenc tindrà com a contrincant el campió del País Basc, l'Askatuak, dilluns a partir de les 16 hores. L'endemà, el Catalana Occident finalitzarà la fase de grups davant del València, altra vegada a la mateixa hora.

Dimecres es disputaran els vuitens de final, ronda a la qual accediran els tres primers de cada grup. En cas de classificar-se com a primers o tercers, els nois dirigits per Marc Estany, Sergi Huerta i Josep Serentill jugarien contra un dels integrants del grup de la mort, format pel Reial Madrid, l'Unicaja, el Barça i el Piélagos càntabre, que segurament serà la ventafocs. En canvi, si són segons jugarien contra un rival en teoria més assequible, el primer del grup G, que formen el Grafometal de Logronyo, l'Eivissa, l'Instituto Rosalía gallec i La Salle Melilla. Dijous es jugaran els quarts, divendres les semifinals i,dissabte, la gran final del torneig.